T House by IDIN Architects

5
0
SHARE

T House,a wooden boxed contemporary vacation home in Thailand was created by IDIN Architects to serve a big family vacations for a party, dining and resting. This contemporary vacation house standing out with wooden boxed.

This wooden boxed contemporary vacation home was designed in 2016 by IDIN Architects.
T House, Contemporary Wooden Boxed Vacations Home by IDIN Architects

T House, Contemporary Wooden Boxed Vacations Home by IDIN Architects

T House, Contemporary Wooden Boxed Vacations Home by IDIN Architects

T House, Contemporary Wooden Boxed Vacations Home by IDIN Architects

T House, Contemporary Wooden Boxed Vacations Home by IDIN Architects

T House, Contemporary Wooden Boxed Vacations Home by IDIN Architects

T House, Contemporary Wooden Boxed Vacations Home by IDIN Architects

T House, Contemporary Wooden Boxed Vacations Home by IDIN Architects

T House, Contemporary Wooden Boxed Vacations Home by IDIN Architects

T House, Contemporary Wooden Boxed Vacations Home by IDIN Architects

T House, Contemporary Wooden Boxed Vacations Home by IDIN Architects

T House, Contemporary Wooden Boxed Vacations Home by IDIN Architects

T House, Contemporary Wooden Boxed Vacations Home by IDIN Architects

T House, Contemporary Wooden Boxed Vacations Home by IDIN Architects

T House, Contemporary Wooden Boxed Vacations Home by IDIN Architects
description: T House is the vacation house closed by Chao Samran beach. The house is to serve for the big family vacations. The owner has total foursiblings and each has own family with two kids, they are altogether more than ten lives if they spend the time here together on their leisure.

The main function of this house is for a party, dining and resting. The architects designed under the thinking of sharing space. While everyoneis doing their own activity in any corner, each can be seen and talk to each other as if they are at the same space.The design begins with layout enclosed space of three master bedrooms, and happens to be the common area at the center which open view to the sea and to non-heat direction at the North. The bedrooms also act as shading that block sunlight from South and West to the main common area. One bedroom on ground floor serve the continuity of living space and also convenient for the elders not to hiking to upstairs. The wall of the three bedrooms are designed enable for fully opened in which the entire area of the house become a single space where the activity flows throughout the house both upper and lower. The materials applied for the bedrooms are wood which lying continuously from inside to outside. On the exterior view, the bedrooms are apparently standing out as three wooden boxes, and they are divided only by the glass which is to control the air flow. The interior considered on the owner’s functions and lifestyles. The dining table is adaptable for multiple uses. The bed rooms serve for many persons staying simultaneously. The rope net at the stairs is for the kids to play around.

Photography courtesy of IDIN Architects

Visit IDIN Architects

-by Jack

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.