Minimalist Chalet Val D’hérens by Savioz Fabrizzi Architectes

7
0
SHARE

Savioz Fabrizzi Architects designed this chalet Val d’hérens constructed of concrete structure, this home has wood cladding in the upper levels. Inside the chalet, the wood on the walls and the woodworks lead to a warm atmosphere, smooth and sleek look.

This minimalist chalet was completed in 2013 and located in Val d’hérens, Switzerland.
Chalet Val D'hérens by Savioz Fabrizzi Architectes

Chalet Val D'hérens by Savioz Fabrizzi Architectes

Chalet Val D'hérens by Savioz Fabrizzi Architectes

Chalet Val D'hérens by Savioz Fabrizzi Architectes

Chalet Val D'hérens by Savioz Fabrizzi Architectes

Chalet Val D'hérens by Savioz Fabrizzi Architectes

Chalet Val D'hérens by Savioz Fabrizzi Architectes

Chalet Val D'hérens by Savioz Fabrizzi Architectes

Chalet Val D'hérens by Savioz Fabrizzi Architectes

Chalet Val D'hérens by Savioz Fabrizzi Architectes

Chalet Val D'hérens by Savioz Fabrizzi Architectes
Photography by Thomas Jantscher

Visit Savioz Fabrizzi Architectes

-by Nabila

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.